Program Çıktıları

  1. Farklı kaynaklardan elde ettiği bilgiyi etkin bir şekilde kavramsallaştırma, uygulama, analiz etme, sentezleme ve değerlendirme becerisine sahip olmak
  2. Problemi belirleme, tanımlama, çözümü için yöntem geliştirme, uygulama ve sonucunu değerlendirme becerisine sahip olmak
  3. Yenilikçi fikir ve ürün geliştirme ve araştırma potansiyeline sahip olmak
  4. Etkili iletişim becerilerine sahip olmak
  5. Küresel, çevresel ve toplumsal sorunlara duyarlı olmak ve çözüm üretebilmek  
  6. Etik değer ve kuralları hakkında bilgiye ve davranışlara sahip olmak
  7. Takım içinde çalışabilme becerilerine sahip olmak
  8. Gıda alanında yeni araştırmacılara ve mühendislere bilgi aktarımı ve öğretme hususlarında etkin ve başarılı olmak
  9. Mesleki etkinliklerde toplumsal, çevresel ve ekonomik farkındalık yaratmak

Son Güncelleme:
22/09/2022 - 00:08